Podcast!

Heisann dere!

Tusen takk for tilbakemeldingene dere har sendt meg på Interiørpodden. En podcast Christina startet, som jeg også er en del av nå. Nå er vi en duo hun og jeg! Og vi skal dele mange interiørtips fremover med dere, og vi skal også ha en spørsmålsrunde hvor vi tar opp spørsmål dere sender inn og svarer på de. Den episoden kommer allerede neste onsdag. Så er det noe dere lurer på er det bare å send inn spørsmål til oss! Gjerne på Instagram kontoen til Interiørpodden.

Jeg har jo lenge tenkt på å starte en pod, men når jeg fikk spørsmål av Christian var jo det midt i blinken. En kombo av litt hverdag og litt interiør, perfekt! Dere finner podcasten i appen Podcaster eller i iTunes.

Nå skal mor farte avgårde på trening før jobb, så vi blogges siden! Og dere, gi gjerne en rating på lodden når dere har hørt på den. Det setter vi veldig stor pris på!

Ha en flott torsdag dere.

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *