TIRSDAGSKOS!

God kveld folkens!

Skal si ukene flyr gitt! Vi har hatt en litt hektisk uke siden sist, og jeg har måtte være hjemme med to syke barn. Det er no støtt og stadig. Malla har fått influensa stakkars, så hun trenger mamma hjemme mest mulig. Jeg disker opp med pannekaker, serverer is, kjeks og det hun måtte ønske. Alt for å få i henne litt i magen. Håper hun blir bedre snart, lille gullet mitt.

Ellers så har jeg vært å luftet meg en liten tur i dag, har spilt inn morgendagens episode av Interiørpodden med Christina og hatt to interiørveiledninger. Veldig deilig! Og jeg har hørt gjennom episoden som er en spørsmålsrunde i ettermiddag, og jeg må si meg godt fornøyd med den. Litt mer avslappet i dag enn forrige uke, man venner seg fort til det å sitte å skravle. Synes det er gøy! Episoden kommer ut i morgen tidlig, så da er det bare å sette på den på vei til jobb!

Et av spørsmålene var tips til en fin beige farge, og mitt forslag da er denne fargen jeg har fått malt opp pikerommet i. Nemlig Soothing Beige.

Gøy med litt forandring av farge!

Nå som begge de små er i seng så får jeg få unna noen mail før Emma og Fredde kommer hjem. Hvor deilig er det ikke at det er helt stille i huset en liten time? Nyyyyter! 😉

Og med det så ønsker jeg dere en knallfin uke videre. Mulig jeg titter innom i morgen igjen alt. Prøver å skjerpe meg litt!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *