Onsdag jo! Det betyr…

Heisann godtfolk!

Håper dere har hatt en fin start på dagen! 🙂

Jeg er hjemme med Malla fremdeles, men heldigvis er hun i litt bedre form i dag. Så nå har henne fått i seg en sen frokost med egg og bacon, og spilt litt med mutter’n. Brettspill er gøy!

Og som dere kanskje har fått med dere så er en ny episode av Interiørpodden ute. Vi har bestemt at vi skal by på litt mer av hverdagslivet og oss selv med familie i tillegg til inspirasjon av og om interiør. Og det synes jeg ble knall om jeg får si det selv. I dagens episode deler jeg både litt om formen til Fredde og meg selv… 😉 Søk den gjerne opp i Spotify, iTunes eller podcast appen, den nyeste episoden heter “Spørsmål fra lytterne”.

Da får mor sette seg å jobbe litt, så blogges vi siden! Og kom gjerne med tilbakemelding om podden, det hadde jeg satt veldig stor pris på! 🙂

Ha en super dag! Og kos dere med podden på vei hjem fra jobb, på trening, trilletur, sammen med kopp te til kvelds eller lignende! 😉

Klem Anine

2 Comments

  1. Hei, aldri hørt på pod, før du startet opp. Så kjempekjekt å høre på dere , dyktig damer . Følger deg på bloggen, snap og Instagram og setter så stor pris på det du deler . Herlig blanding av fantastisk interiør og familieliv på gode og av og til litt vanskeligere dager . Tusen takk

    1. villavonkrogh

      Så hyggelig å høre Vibeke. Det setter jeg pris på! Ønsker deg en fin start på uka. Klem fra meg

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *