Den “hytteidyllen”…

Happy monday people!

Vi har altså en aldri så liten vinterferie i Rypereiret vårt. Og det går så der! 🙂 Ja, for det er litt småkrangling mellom stort sett alle parter om dagen. Vi har hatt en mer harmonisk tone tidligere for å si det sånn… Men det er nå slik det er i blant det! Vi får bare gjøre det beste ut av det. Jeg skal innrømme det at det var syyykt deilig å få disse to jentene mine ut av hytta noen timer nå. Ikke så mye som en lyd på tre timer, himmelsk!

I dag er Malla på skiskole på Skeikampen, og Emma og Fredde står på ski de også. Jeg er hjemme med Alfred, han sover jo på dagen så da må vi holde oss her. Jeg har fått unna litt jobb og vasket litt klær og hytta. Det er digg med alt som er gjort si.

Ren hytte = lykkelig Anine!

De kan smile også… 🙂 Ikke bare krangle. De er nå gode også da.

Nå har han lille karamellen min faktisk sovet i 3!!! timer. Det er jammen meg ikke værst. Kanskje jeg rekker å få skrevet handleliste for resten av uka også.

I morgen får vi besøk av min svoger og svigerinne med kids, og onsdag kommer et vennepar med sine barn på besøk. Torsdag kommer det enda fler og da skal vi feire 3xbursdag. Forslag til middagsmat til 13 pers som ikke tar altfor lang tid å lage? Lasagne kanskje?

Ja, det blir det! Da får jeg hive meg over blokka og rable ned en handleliste jeg.

Ha en super start på uka!

Klem Anine

1 Comment

  1. Indonesisk kyllinggryte er enkel og veldig godt

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *