I disse dager…

God onsdag fintfolk.

Håper dere har gode dager til tross for denne fryktelige pandemien som herjer. Det er guffent, veldig guffent! Jeg bestemte i dag å ta barna ut av skole og barnehage for en liten stund, bedre føre var. Vi har jo våre grunner til det, og nå handler det bare om å passe på de man er glad i. Vi er ikke karantene, men jeg er forsiktig. Fredrik og jeg jobber, men siden vi har anledning til å holde de hjemme en stund synes jeg det er for det beste. Jeg ringer også alle kunder før møter for å forsikre meg om at de er friske, ikke er i karantene, ikke har vært i kontakt med noen som har vært i utsatte områder osv. Det handler om å ta hensyn til de som er utsatt, det er viktig å tenke på for alle nå.

Gullfjæren er jo da selvsagt også lagt på is, og det synes jeg var bra. Så får vi håpe at vi kan møtes under bedre og tryggere omstendigheter i september i stedet. Gleder meg til det!

Ellers er dagene fine og passe hektiske. I dag har jeg faktisk måtte gjøre om på to avtaler pga dette viruset, men da er det kjekt å ha facetime. Første gang jeg har hatt interiørveiledning på facetime! 🙂 Løsningsorientert værtfall! Så har jeg også hørt på episoden vi spilte inn i går av Interiørpodden, vi testet duftlys til den store gullmedaljen! Alt fra terningkast 0 (faktisk) og 6, så den bør dere høre på om dere er glad i duftlys!

Sender dere alle gode tanker i disse litt kjedelige tider.

Klem fra Anine

7 Comments

 1. Kan man velge om man vil ta barna ut av skolen ?

  1. villavonkrogh

   Det bestemmer jeg fint selv i disse tider som er nå. Om de blir vanskelige blir jeg overrasket, men det kan jo skje. Vi får se.

   1. Akkurat det samme har jeg tenkt, men ikke turt å gjøre det.

   2. Jeg tok ut min datter i dag og rektor var enig. Veldig lettet nå merker jeg.

  2. Hege, man kan også søke permisjon i 14 dager, det gjorde vi da vi var i Australia i fjor. Lenger enn 10 skoledager skrives de ut av skolen. (I alle fall her i Elverum)

   Regner med at en slik permisjon ville blitt godkjent om man har gode grunner, og man kan få skolearbeid hjem (igjen, vi hadde med oppgaver i flere fag på tur)

   1. villavonkrogh

    Jeg har bedt om å få skolearbeid også Hege.

 2. Helt enig med deg. Så en skoleklasse komme løpende ut av svømmehallen på Holmen i dag… et det mulig liksom. Har handlet inn mat og veggmaling så nå skal jeg holde meg hjemme og mannen har hjemmekontor. Ingen grunn til å oppsøke mer enn man må akkurat nå tenker jeg. Alle får gjøre sitt til at svineriet ikke sprer seg mer. Ha en fin hjemmetid!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *