Den nye hverdagen

Hei godtfolk.

Hvordan går det med dere i disse dagene? Her i Villa von Krogh går det greit. Det er klart det er utfordrende nok noen ganger å ikke få gjort annet enn å være hjemme, spesielt for de litt yngre. Men som jeg sier til de, så skal vi være takknemlig for at vi er friske og har tid sammen. Selv om det kan være bittelitt kjedelig.

Emma er i gang med skole, Malla skal hjelpe meg med litt rengjøring, Fredde jobber hjemmefra og Alfred er med Jovie. Takk og lov for hjemmeskole! Sender en aldri så liten takknemlighetsklem til alle lærere som gjør en god innsats for barna våre! Jeg tror det er viktig at vi forsøker å skille litt på hverdag og helg, og at de faste rutinene de er vant med fra hverdagen også gjennomføres til den grad det går.

Etter tips fra dere så har vi logget inn på Salaby, så Malla og jeg jobber litt med det en halvtimes tid om dagen også. Litt læring til 5 åringen. Det synes hun er gøy!

I dag skal det også bakes boller, en liten”premie” etter vasking og skole. Og heldigvis så er det strålende sol, så det blir nok boller og saft i solen senere i dag. Man får passe på å være glad for det man kan si! 😉

Skal dere gjøre noe hyggelig i dag?

Ønsker dere værtfall en så fin dag som mulig.

Klem Anine

4 Comments

 1. Her males det rom for klargjøring til hussalg- så får vi bare se hvordan det utvikler seg. Håper bare man får kvalt dette utbruddet så vi ikke blir i karantene i mange måneder. Som kronisk syk er jeg mer mottakelig så holder meg inne nå. Ha en fiiin dag ❤️

 2. Annette Lahorra Lund

  Jeg er alenemor med ei på 1,5 år og ei på 5 år, vi har dratt på skogstur,turer generelt på et nytt sted hver dag. Vi pakker sekken ned lunsj og drikke og går på tur, ikke lenge, men 1,5-3 timer gjør godt for kropp og sjel

  1. villavonkrogh

   Det høres ut som en god ting å gjøre med jentene dine. Ønsker dere fine påskedager. 🙂

 3. Vi merker det nå som vi er 2 stk med hjemmekontor og full jobb og 2 stk som skal undervises hjemme
  Vi får se det fine i det. Vi stresser ikke avsted og er sammen med det kjæreste vi har. Det er jo det vi drømmer om i en normal hektisk hverdag. Ta vare på dere selv ❤️

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *