Nok tid sammen…

Hola mamacitas!

Hvordan går det med dere? Her begynner hverdagen så smått å komme litt tilbake til “normalen”. Malla er i barnehagen, eller det vil si at de er i en park de har fått låne av Asker kommune i ukene fremover. Så der er de delt i to grupper med seks barn i hver. Veldig fint at de får være der. Alfred er foreløpig hjemme sammen med meg, Emma og Jovie.

Heldige som vi er så er det jo sommervær her om dagen, så den hvite kroppen får litt sol på seg også. Deilig!

Vi gjør det beste ut av dagene våres, selv om vi er litt lei av å gå “oppå” hverandre. Det er i grunn bare å være takknemlig for at vi har det så bra som vi har det. Så får den kjedsomheten bare aksepteres. Og så får vi krysse fingrene for at ekteskapet holder, haha! 😉 Fler enn meg som har hatt litt vel mye tid med sin kjære?

Han er nok bittelittt lei kona si også tenker jeg. Forståelig nok, hun er ikke alltid en solstråle… Men på fredag fikk jeg jaggu meg blomster. Etter jeg hadde sendt han melding med et ganske stort hint vel og merke. Det er da noe. 🙂

Da er det frokost her i Villa von Krogh. Får slenge sammen noen skiver og matpakker. Og dere! Ny episode av Interiørpodden er ute nå. God fornøyelse!

Ha en fin dag dere.

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *