DALGONA kaffe, oppskrift!

Hola senoritas!

Har dere hatt en fin dag? Håper det! Jeg har i grunn bare vært hjemme i dag, poddet med Christina. Ny episode ligger ute nå. Bare å søke opp Interiørpodden. 🙂

Da var det jammen meg kvelden igjen. Han godeste Fredde er fremdels på jobb, de to minste er i seng og jeg slår i hjel litt tid her inne.

Her forleden dag mekket Emma denne deilige Dalgona kaffen til meg. Den er ganske så enkel å lage, har dere prøvd? Hvis ikke må dere teste ut denne. Til en kaffe brukte hun 2 ts kaffepulver, 2 ts sukker eller sukrin, 2 ts vann. Rør med en mikser, tilsett litt mer vann når den begynner å bli tjukk for da får du den mer fluffy. Ha isbiter og melk i et glass, legg den fluffy kaffen på toppen og dryss litt kanel oppå. Snadder!

Da fikk jeg en bestilling på interiørveiledning jeg, får ringe kunden jeg da.

Ha en tipp topp onsdag videre!

Klem Anine

2 Comments

  1. Så nydelig ut, hvilket pulver bruker dere? Hører det sies at det er forskjell der… må prøve dette

    1. villavonkrogh

      Vi har bare den vanlige fra Nescafe Gold. 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *