Ny dag, nye muligheter!

God onsdag dere!

Da er Alfred på vei i barnehagen for første gang på lang tid, litt rart i grunn. Men vi får bare prøve å se hvordan det går. Jeg skal kjøre Malla nå før jeg og Christina skal spille inn dagens episode av Interiørpodden. I denne episoden skal vi blant annet snakke om hytteinteriør, noe jeg er veldig glad i! Så den episoden må dere høre på. Kommer ved lunsjtider i dag tenker jeg.

Vi var en liten tur på hytta forrige uke, ganske så koselig! Selv om det ble mest vasking på mor…

.

.

Da får jeg hive meg i bilen jeg! Så blogges vi siden.

Ha en fin dag dere!

Klem Anine

3 Comments

  1. Hei! Er veldig nysgjerrig på den gamle kommoden på det ene soveroms-bildet, da jeg har en veldig lik selv. Har dere selv behandlet den slik at den fremstår så «ubehandlet»? Og hvis ja- hvordan har dere gjort det?

    1. villavonkrogh

      Kjøpte den slik. 🙂

  2. Det ser veldig fint ut som noe jeg så og her https://dominius.no/dusjdor/

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *