Endelig mai!

Kom mai du skjønne milde!

Fler enn meg som gleder seg over at vi beveger oss inn i mai? Jeg elsker mai! Vi har bryllupsdag, Malla Marikken har bursdag, 17. mai, dulle og stelle ute, plante og bare kose seg med at det er vår. Det er en fin måned!

I går begynte Malla på tennis sammen med venninnen sin Sonja. Det var gøy! Perfekt for disse tuppelurene som har ganske mye energi. Og som dere ser så sponser Fredde tennisbanen på Vettre. 🙂 Idyllisk plass vi bor på!

Nå har Fredde tatt med seg Emma og Malla ut en tur, de skulle til Lommedalen for å kjøpe litt sedum som vi skal plante senere i dag. Jeg har fått lagt Alfred og skal gå gjennom lintøyskapet på soverommet. Godt å få ryddet litt!

Og til de av dere som har hørt på podcasten vår har kanskje fått med dere at jeg er litt småforelsket i noen australske designere. Inspirasjon fra de kommer i kveld! Så da er det bare å titte innom igjen om dere vil få litt inspo. De har også youtube video som jeg ELSKER å se på!

Da får jeg stikke opp og rydde litt jeg da!

Ønsker dere en strålende dag!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *