Vårt nye hus…

God onsdag dere!

Da er det snart på tide å podde litt, men først en kopp kaffe sammen med bloggen. Ungene er i badekaret, så benytter “roen” de få minuttene det varer.

Tenkte jeg skulle avsløre litt om det nye huset vi skal flytte inn i. Det er ikke bygd enda, så jeg får være med å bestemme alle detaljene. Gøy! Huset er et arktikettegnet moderne hus, noe helt annet enn hva vi har nå. Store vinduer og store rom. Og planen min er å innrede det med en litt beach aktig stil. Jeg finner jo mye inspirasjon fra Australia om dagen, er helt hekta! Spesielt dette huset til Bonnie i Three Birds Renovation. LOVE IT!

Det blir en myk og delikat stil, ikke minimalistisk. Det blir nok en stil man ikke helt forventer seg med tanke på husets stramme linjer. Så nå har jeg litt å kose meg med fremover, har blant annet lyst til å bestille disse vegglampene fra Australia. Er de ikke fine?

Hvem kunne vel ikke tenke seg dette vaskerommet med egen hundedusj?

.

Det er klart dere skal få være med prosessen! Gleder meg skikkelig mye.

Da får jeg hive meg rundt så vi får poddet jeg da!

Ønsker dere alle en fin onsdag videre.

Klem Anine

8 Comments

 1. Ingelin Scheele

  Hei! Ser du lar deg inspirere av Australia. Det er gøy! Sjekk ut The Boathouse home på IG! Har vært i butikken og jeg bare elsker den. Ligger på Palm Beach utenfor Sydney.
  Ingelin

 2. Gratulerer, så spennende!! 😀

 3. Det blir spennende og følge deg videre. Du er så flink på interiør

  1. villavonkrogh

   Tusen takk. Det blir gøy!

 4. Lekkert og lykke til blir spennende og følge prosjektet.

  Anbefaler bare ikke hvite gulv på badet med tre unger og to hunder blir aldrig rent men det vet du vel.

 5. Åfyttikatta så lekkert, skjønner godt at du blir inspirert!

 6. Monica M. B.

  Er det et minibadekar på det ene vaskerommet? Jeg får stjerner i øya. Love.

  1. villavonkrogh

   Ja er ikke det en glimrende ide? Så fint!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *