Kjøkken inspo til vårt nye kjøkken!

Riktig god onsdag dere!

Da har jeg vært en liten tur på treninga igjen, sykt deilig! Og sykt tungt!!! 🙂 Formen har vært bedre for å si det sånn. Jaja, pytt pytt. Er da i gang igjen om ikke annet.

I går viste jeg en liten videosnutt av tomta som vi skal bygge på i stories, og tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene! Visst er det en fantastisk utsikt! Og i den øverste etasjen av huset kommer da et kjøkken på 47 kvm, en stue på 41 kvm, et kontor på 16 kvm og en liten doss. Den største stuen og kjøkkenet er i åpen løsning, så da er det viktig å få inn rikelig med møbler, ulike teksturer, fine farger osv for å få det lunt og fint. Det er jo også sånn ca 16 meter med vindu ut mot Vollen og Oslofjorden. Weeeee!!! Det blir så bra!

Min største inspo for det nye huset er mine Australske “muser” i Three Birds Renovation. Kjøkkenet under her har litt den beach looken jeg skal få inn i huset, dog ikke så lyst. Jeg forelsket meg helt i disse “tacoskjellene”, så vi skal ha samme på vårt kjøkken. I messing så klart.

Hvor fine er vel ikke de? Det var kjærlighet ved første blikk! Vi får også en ganske stor øy på 4×1,5 m. Benkeplaten blir en hvit kompositt av noe slag, innredningen blir i den gulaktige fargen Cashmere. Det blir ingen overskap, men et gedigent speil over benken som blir som et slags “vindu”. Vi har ikke vinduer på den ene siden av huset, så da tenker jeg at speil er en fin løsning for å åpne opp litt mer.

Spisebordet skal romme 14 stk, få noen gode stoler som er i denne gaten her fra Menu. Men jeg vil ha noen med armlene. Mulig det blir disse! Bordet blir i en lys farge, mulig eik. Og lampene som skal henge over bordet er disse i messing fra Gervasoni. De passer fint til “tacoskjellene”!

Det blir også plass til et par barstoler på øya, så jeg har sett meg ut et par av disse fra Sika Design.

Det blir stas å lage nytt kjøkken! Tror jammen meg vi skal dytte inn to oppvaskmaskiner også. Kjekt for oss som ofte har besøk.

Da får jeg hive meg i dusjen og komme i gang med dagens arbeid.

Ønsker dere en superfin onsdag!

Klem Anine

3 Comments

  1. Skikkelig lekkert Hvor får man kjøpt de taco skjellene da?

    1. villavonkrogh

      Det er en Australsk designer som selger de. Fikk vel pris på 21000,- så kommer jo frakt og moms. Så jeg skal se om jeg finner noen som kan lage tilsvarende her hjemme i Norge før jeg evt bestiller de fra han.

  2. Så lekkert! Jeg skal også lage kjøkken nå, men er så tom for ideèr, men håper jeg brått får noen. Vi har et gammelt småbruk fra 1891 så jeg ønsker meg en salig blanding av nytt og gammelt. Hvor skal du kjøpe kjøkkenet fra? De taco skjellene var fantastiske, de hadde passet godt på en gammel gård også tror jeg…:)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *