Sommerfri, sjø og magi!

God fredag dere!

Da var det jammen meg ferie! Det skal bli godt med noen fridager, bare henge med gjengen min og kose oss. Fredrik og Emma begynte ferien litt før oss andre i år og i kveld sitter de på den lille søte hytta vår på Hafslo. Heldiggriser! De er på en liten rundtur før vi skal møte de på hytta på mandag. Så neste uke blir det fjellet og kanskje en tur til Hunderfossen så Alfred får kjørt traktor. Traktor en nemlig tingen om dagen! Ellers så blir vi bare hjemme her i Asker, har litt å fikse og en liten båt som vi kan kose oss med.

Har dere noen koselige ferieplaner?

Christina og jeg hadde i grunn tenkt til å podde i sommer, men nå tok vi rett slett fri fra all jobb. Inkludert denne podcasten vår, så da blir det ekstra stas å starte opp igjen en ny sesong i august. Med meg på coveret sammen med hun Skjevik. Vi tok bilder her for noen uker siden, og de ble helt supre! Ganske så fornøyd med portrettbildene våres også. Flinke fotografen!

Det er mye spennende som venter etter sommeren. Forhåpentligvis så er ikke byggestart av det nye huset langt unna heller. I morgen skal jeg dele noen tegninger av huset og forklare litt om hvordan det kommer til å bli. Det gleder jeg meg til! Noe helt annet enn det vi har i dag, men jeg tror jeg skal klare å få det koselig der også.

Ønsker dere en fortreffelig aften videre.

Klem Anine

Foto: Svetlana Kuzmina

1 Comment

  1. Monica M. B.

    Fint bilde av ei fin dame. Plystre.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *