Bilder av det nye huset!

Happy lørdag happy lørdag! Det er bare å stå opp!

Her er det full rulle som vanlig! Ferdig med frokost til Malla og Alfred, er jeg heldig får jeg fem minutter til å drikke kaffen min og blogge litt. For jeg har jo lovet de 97% av dere som ville se tegninger av huset at dere skulle få se de i dag, og her har dere altså Villa von Krogh to be 2021. I vakre Vollen.

Et moderne arkitekttegnet hus som vi har gjort noen endringer på i forhold til hva dere ser her på tegningene.

Huset er over tre plan. I første etasje har vi satt inn to ganske store vinduer der man ser skråningen i front. Den etasjen vil romme to soverom, et bad, en bod, en hall, en walk in closet for yttertøy, sko osv og en romslig garasje. I andre etasje får vi en hybel, et lekerom, to barnerom, to bad, et vaskerom, en bod og vårt soverom. I tredje etasje kommer kjøkken, stue, kontor og wc. Balkongen utenfor kjøkkenet har vi fått gjort litt større. Vi har også tatt høyde for å sette inn en heis, men vi får se hvor langt vi kommer med budsjettet vårt først. Den er mest for dagligvarer og han faren min som bare har ett bein. 😉 Tenker på alle vettu!

Materialene og fargen på huset vil bli noe annerledes enn på disse tegningene. Det blir kun mur, ikke noe treverk. Og hele huset blir hvitt med sorte vindusomramminger. Ja, det var noen av endringene vi har sett for oss. Er et par til! 🙂

Så planleggingen er i full gang! Jeg må gjøre mitt for å få det hjemmekoselig, ikke for moderne. Liker det best slik! Men det skal jeg nok klare. Vi håper på å komme i gang veldig snart.

Det blir nok noe helt annet når det står ferdig, men da har dere værtfall en liten ide om hvordan det kommer til å se ut.

Da håper jeg dere får en superfin lørdag! Vi skal få besøk av mamma og pappa, så da må jeg vel finne på noe godt til middag! One pot pasta tenker jeg det blir.

Vi blogges.

Solskinnsklem Anine

6 Comments

 1. Vet ikke om dere planlegger å kopiere uteplassen som på tegningene, men de grønne utstilkerne er å be om trøbvel ifht bilkjøring, rygging osv. Mitt rpd hadde vært rene linjer. Ellers utrolug flott! Gleder meg til å følge dere!

  1. villavonkrogh

   Nei det blir noe helt annet. Tusen takk! Vi gleder oss veldig.

 2. Det blir knallflott ✨ helt annen stil dere går for nå. Begge deler er fint da

  1. villavonkrogh

   Ja, takk for det. Blir nok bra! Jeg foretrekker nok litt mer klassiske hus selv, men nå blir det nå dette da. Blir nok koselig lell. Ha en fin kveld videre.

 3. Gleder meg til å følge bygginga, liker godt stilen din

  1. villavonkrogh

   Så hyggelig å høre. 🙂 Ha en flott helg videre.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *