Feriemodus!

God kveld i stua!

Endelig landet på sofaen etter en ganske så fin og travel dag. Vi startet i grunn dagen med å ta en tur på skolen til Malla for å titte litt og bli litt kjent med området. Hun gikk glipp av besøksdag, så da gjorde vi det slik i stedet. De storkoste seg! Ville ikke hjem, værtfall ikke når det dukket opp en traktor.

Så har vi hatt besøk av bestevenninnen fra barnehagen, mormor og morfar. Is, soling, god middag og fin dag sammen. Helt nydelig med en solskinnsdag igjen! I morgen putter jeg barna og Copper i bilen så fyker vi opp på hytta på litt ubestemt tid. Skal bli godt å komme på fjellet nå. Begynner så smått å savne Emma og Fredde også… 😉 Tro det eller ei si! Haha. Godt med litt tid fra hverandre i blant synes jeg.

Snart skolejente. Hun grugleder noe veldig. Tror det blir knall jeg!

Jeg vil inn!!!!

Ønsker dere alle en fin helg videre.

Sommerklem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *