Costa del Cabin!

Heisann folkens!

Da har vi kommet oss på hytta i strålende regnvær. Nesten litt høststemning her i dag med fyr på peisen og levende lys. Deilig!

Her går det i ett som alltid. Malla mistet nettopp en tann, Alfred har helt vann utover hele seg og jeg prøver å få i meg kaffen før den blir for kald. Skal bli godt å få Emma og Fredrik hit snart nå. Tror jaggu meg jeg skal åpne en flaske vin om ikke så altfor lenge. Bare få satt over middagen først!

Og dere, så hyggelig med tilbakemeldinger på huset. Tror nok det blir bra jeg. 🙂

Planen for de kommende dagene er bare å kose oss her på Costa del Cabin, skal en tur til Hunderfossen på torsdag og hjem igjen fredag. Da kom det Yatsy på bordet, så jeg får vel spille litt med Malla jeg da.

Da ønsker jeg dere en fin søndag videre! Så blogges vi igjen snart.

Klem Anine

6 Comments

 1. Kristine

  Hvilken størrelse og farge er det på taklampene over spisebordet?

  1. villavonkrogh

   39 cm og chamapgne

 2. Ina Elvekrok

  Hei!
  Jeg liker stilen dere har valgt og de lune fargene og teksturene.
  Men kan jeg spørre hvor lampene over spisebordet er å få tak i?
  Mvh Ina

 3. Flott hytta! Jeg vil ha store ruter i vinduene mine som her! Er sprossene gjennomgående? Hvor kommer vinduene og døra fra?
  Mvh,
  MaryBeth

  1. villavonkrogh

   Hei. Vinduene er levert av leverandøren vår på hytta fra Litauen.

 4. Flott hytta!Jeg vil også ha store ruter på vinduene mine som her! Hvor er vinduene og døra bestilt?
  Mvh,
  MaryBeth

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *