Anine er tilbake!!!

Hei dere!

Et lite livstegn fra meg her inne på bloggen. Jeg har jo vært ganske så aktiv på Instagram lenge nå og glemt denne “babyen” min litt. Makan til oppførsel si! 😉 Det er en sammensetning av mye i grunn, men nå fikk jeg altså for meg å skrive litt. Deilig! For jeg elsker jo i grunn å skrive her inne på bloggen min. Så målet mitt er å legge ut et innlegg om dagen i en uke nå for å bare “komme i gang” igjen.

Som dere kanskje har fått med dere så er huset vi skal flytte til på vei opp. Vi har jo ikke så mye med dette å gjøre slik som vi har de to andre gangene vi har bygd, men det er nå gøy å følge med litt. Denne uken kommer etasjeskiller mellom 1. og 2. etg, så skal de fortsette med å stable jackon elementer. Taktett til jul sier de, så da vi får vi jo se! Jeg gleder meg veldig til å komme opp i høyden for å se hvor fin utsikten vår blir.

Ellers så går dagene unna i en fei. I dag har vi vært i studio og spilt inn morgendagens episode av podcasten vår. Fredrik er gjest! Oj oj oj! Deler han noe kona ikke vil??? Det finner dere ut av i morgen. Tror det ble en fin episode jeg, skal høre gjennom litt senere i dag. Får vel få på meg litt godt med klær og ta med hundene ut i skogen. Så i morgen er da altså bare å tune inn til Interiørpodden folkens!

Tilbake til husbyggingen, nå er det tid for å velge farge til fasade og jeg har vel i grunn landet på å bruke TIDLØS fra Jotun Lady. Det blir murpuss med farge i på hele huset og sorte omramminger på vinduer. Ytterdøren skal jeg tegne opp i dag faktisk, og den tror jeg det blir en del glass i. Lurt når det ikke er noe særlig vinduer inn til gangen.

Spennende tid i møte værtfall! Det føles godt å ha noe å glede seg til i denne utfordrende tiden vi befinner oss i.

Nå gjenstår litt jobb før barna skal hentes og middagen skal lages. Fiskepinner i wrap på menyen i dag, det elsker barna!

Ønsker dere alle en fin tirsdag videre.

Stor klem fra meg

2 Comments

  1. Elisabeth

    Inspirerende å følge degHvilken leverandør benytter du når du velger utgangsdør?

    1. villavonkrogh

      Kan hende det blir KVINT som skal lage døren. 🙂 Takk Elisabeth.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *