Jeg er blitt HACKET.

Hei dere fine følgere.

I går ble Instagram kontoen min hacket og alt jeg har opparbeidet der er nå mest sannsynlig historie. Vi jobber på spreng med å prøve å løse dette, men det tar tid. Det kan hende jeg er nødt til å starte på nytt, og da blir jeg VELDIG takknemlig og glad om dere vil følge meg under aninevonkrogh på Instagram.

De forsøkte å hacke mailen min også, men jeg kom de heldigvis i forkjøpet og har fått endret alle passord. Jeg hadde totrinns verifisering på Instagram også, noe som skal gjøre det vanskeligere for hackerene å lykkes.

For et par uker siden søkte jeg om verifisering, i går kveld fikk jeg melding om at det var godkjent med en link som jeg måtte fylle ut. Det så ut som det var Instagram som var avsender, jeg dobbelsjekket til og med. Var sikker på at dette var ok.

Var ikke mer som skulle til, jeg ble hacket og fikk panikk. Heldigvis fikk jeg god hjelp av Moderne Media som jeg har podcasten hos.

I dag har jeg vært helt fra meg, stort sett grått i hele dag. Emma kom opp med mat til meg på senga nå og ga meg en god klem. Jeg er kvalm, skjelven og utrolig lei meg.

Denne kontoen er en stor del av meg, noe som jeg har blitt frastjålet. Håper virkelig dere vil følge meg videre på aninevonkrogh.

På tampen her så må jeg få rose alle de utrolige menneskene som deler meg, sender meg gode ord og tanker. Dere er noe for dere selv. Varme og fine! Jeg blir rørt langt inn i hjerterota.

Stor klem fra meg.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *