HUSET ER SOLGT!

Det er med blandede følelser jeg skriver disse ordene, men nå er huset vårt solgt. Og det kun 2,5 dag etter vi la det ut med en “kommer for salg” annonse. HELT SYKT! Ekstra hyggelig var det at det var fler som hadde lyst på det. Et skikkelig bra team med megler Monica Kristiansen i spissen.

Vi har hatt fler visninger disse dagene, men har valgt å holde oss i vår egen lille boble. Det er ganske altoppslukende. Det har vært tårer hos både den ene og andre, for dette huset er et fantastisk hjem.

Men nå gleder vi oss over at andre skal få et fint liv i dette huset vi har lagt ned sjelen vår i. Så skal vi kose oss med minnene og glede oss over de nye vi har i vente.

.

.

.

.

.

.

.

.

3 Comments

  1. Gratulerer med salget! Et hus med sjel.. det er ikke ofte man ser det lenger. Alt er så likt på Instagram.. blir glad av valgene dine! Det er tydelig at mye tid (og penger) er lagt på å gjøre huset slikt det er i dag! Gleder meg til å se deres nye hjem! 🙂 ha en fin dag! Ana

  2. Gratulerer med salget, heldige er de som overtar 🙂 Kjempe flott hus:-)Gleder meg til å følge deg videre… ha en nydelig tirsdag 🙂

  3. Heldige dem som skal bo der gleder meg til å se det nye. Blir sikkert helt nydelig

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *