Den gule hjemsøkte stue!

Hei og hopp og GOD tirsdag!

Her sitter vi på hjemmekontor i den gule stue. Vårt nye hjem for noen måneder. Det er jammen meg ikke blitt så værst her, eneste som er litt kjedelig er at komfyren tar litt lengre tid enn hva vi er vant med. Vi snakker 15 min for å koke opp vann til pasta til eksempel. Så ja, mor har kostet på seg en vannkoker. 🙂

Denne uken er planen å få malt opp stua, blir godt å få vekk litt gammel lukt som sitter dønn fast i tapeten. Fredriks kompis har gitt oss et spann med hvit takmaling, så det duger i massevis. Lampen som jeg hadde tenkt å ta ned har jeg fått beskjed om at jeg må la henge. Bare noen som hadde snakket med den tidligere huseieren som er gått bort, og hun hadde gitt beskjed om det. Okey, jeg lar den henge for husfredens skyld… 🙂 Så jeg får nøye meg med å rulle malekosten gitt! Parketten i taket som Malla kaller det, den får bli som den er. Bare så det er sagt, vi har ikke merket til noe uro her altså… 😉

Ellers så går ukene fryktelig fort med tre barn og jobb. Om en ukes tid så har Jovie bodd hos oss i 2 år, og da må hun dessverre forlate landet. Hun skal jobbe som au pair i Nederland et år. Kjenner det at det blir sårt at hun skal dra, har blitt en del av vår familie i løpet av disse årene.

Men det er som alt annet som er forbi, man får se tilbake på de fine stundene og minnes de med glede.

Skal si det er tid for forandringer på mange plan samtidig. Alfred har fått ny barnehageplass i Vollen, så da skal han starte opp der etter sommerferien. Og innen den tid håper jeg vi er godt på plass i det nye huset vårt.

Da er det tid for lunjs, får vel diske opp noe enkelt og godt til han godeste Fredde.

Ha en fin dag alle sammen!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *