Nytt kjøkken!

God lørdag dere!

Jeg tenkte jeg skulle dele litt kjøkken med dere i dag. Nå nærmer det seg sakte men sikkert innflytting og kjøkkenleverandøren har startet med å bygge kjøkkenet. Stas!

Jeg har tegnet kjøkkenet selv og lagt vekt på gode flytsoner. Det er viktig å tenke funksjon først og fremst!

Innredning som blir mot veggen ser slik ut. Her blir det kjøleskap og fryser helt til høyre, skuffer, vask/søppel, to vaskemaskiner og et skap til kaffemaskiner og div tørrvarer. Mellom høyskapene setter vi inn et stort speil. Jeg hadde tenkt til å ha noen hyller på denne glassveggen, men det frarådet Glassmerster1 meg da den kan sprekke pga trykk inn mot speilet. Men mor har fisket noe annet lurt! Og det får dere se siden. Et lite design samarbeid jeg gleder meg til å vise dere.

Øya vår blir 4 x 1,2 meter og den skal romme en platetopp med nedtrekk fra Bora slik at vi slipper en stor vifte, har også laget plass til to barstoler og en slags daybed i det ene hjørnet som er i nærheten av peisen. Her ser dere siden som vender inn mot innredning på veggen. Under den andre siden.


Vi har bestilt lamper i messing til spisebordet og barstoler fra Ølen møbler. Spisestuestoler fra Hviit.no. Rosa lamper fra Ebb&Flow som skal over kjøkkenbenk. Kjøkkenet blir i fargen Cashmere fra Jotun, kjøkkenbenk i hvit kompositt stein og peisen blir kledd med hvite fliser fra Bergersen flis. Alle beslag blir i messing, kjøpt hos R.Bergersen.

Spisebordet har vi bestilt fra Brubakken home, det er også et design samarbeid jeg har med de. Det får dere se når det er ferdig. 🙂

Nå er det på tide å komme seg ut på ski med de små! Så vi blogges igjen plutselig!

Ha en fin lørdag videre.

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *