Nye bilder til pikerommet!

Heisann dere!

Håper dere har hatt en fin helg så langt! Her har vi kost oss ute på båten i strålende sol. Helt nydelig! Virkelig deilig med våren i anmarsj.

Og husbyggingen går sin endte gang, og jeg er godt i gang med å gjøre innkjøp av diverse. Så da jeg ble spurt om et samarbeid med Desenio igjen var jo det midt i blinken! Begge pikerommene skal få nytt interiør, og siden vi går mot sommer nå så valgte jeg rett og slett å gå for en sommerlig look denne gangen. Elsker disse bildene og farge sammensetningene! Har pimpet opp Emma sitt rom for anledningen. Ble fresht og fint synes vi!

Hos Desenio kan man lage sin egen bildevegg for å se hvordan resultatet blir. Først velger man oppsett med antall bilder, deretter posters og rammer. Veldig kjekt så ser man om bildene man har valgt ut passer sammen.

Og de er også veldig enkel å bytte ut når høsten kommer med noen litt mer høstlige postere om man ønsker det. Rammene har man jo! Og de får dere også kjøpt hos Desenio.

Nå gir rabatkkoden “VILLA30” dere 30% på postere mellom 11-14 april. Tilbudet gjelder ikke på rammer, handpicked/collaboration postere.

Ønsker dere en forstatt fin helg alle sammen.

Klem Anine

1 Comment

  1. Hei! Så fint det ble! Hvor er de hvite putene med grønn kant på fra ?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *