Napa winebar & craft beer – Vollen

Reklame for gutta!

Goood onsdag dere!

Dette været får meg til å lengte mot sommer og varmegrader! Snø i luften her i Asker i dag. Men selv om været er så som så, så er det ikke lenge til vi skal kose oss i hagen til Napa winebar & craft beer. Fredrik skal med to andre kjekke karer åpne Vollens nye samlingspunkt, nemlig Napa. Her blir det sommerlig stemning med nydelig utsikt over Oslofjorden.

Det vil bli servert gode småretter som passer godt til drikken som skal serveres. Hovedsakelig vin og øl fra Napa Valley, men også litt lokalt fra Wettre Bryggeri samt noe mer klassisk innenfor øl.

Det skal pusses opp både utendørs i hagen og innendørs, og det er heldige jeg som står for designet.

Vi gleder oss til å se dere der i sommer! I Vollen er det både bra med gjestebrygge, samt at det går hurtigbåt fra Aker Brygge som stopper rett nedenfor Napa. Så mange muligheter for å ta seg en tur! Ja, bussen stopper også rett utenfor. Så velkommen til Askers “sørlandsidyll”. Følg oss gjerne på Instagram! Søk opp Napa_vollen.

Ha en super dag videre!

Klem Anine

1 Comment

  1. Heidi kjelstrup

    Så spennende…det blir sikkert flott med deg som interiørarkitekt

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *