Corona, vinterferie osv…

Hei dere! God tirsdag.

I dag er jeg endelig oppe igjen etter to dager i vannrett stilling. Jeg sliter veldig med hodepine og utmattelse etter corona. Og attpåtil har jeg vært potte tett med bihulbetennelse. Kjenner hodepinen kommer snikende på igjen her nå, så får knaske i meg noen piller igjen. Er sååå lei! Det som plager meg mest er at jeg ikke får gjort noe fornuftig. Jeg er fryktelig dårlig på være syk…

Men formen blir vel bedre snart håper jeg! Nå er det jo straks tid for å dra til fjells med familien, kose oss med en ukes fri. Vi får besøk av noen venner, og det gleder jeg meg til! Blir vel muligens en liten feiring av a mor også, fyller jo tross alt 40 år om en uke. Gleder meg jeg! 😉

Ingen 40 års krise her så langt… Er vel mest mamma som synes det er rart at hennes førstefødte blir 40.

Nei, jeg får hive over en vask og gjøre noe fornuftig her hjemme. Pussig hvordan ting står stille når “hushjelpen” er nede for telling!

Ønsker dere alle en fin dag.

Klem fra kråka

Foto Annette Nordstrøm

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *