Lørdagskos!

God lørdag godtfolk!

Håper dere har hatt en fin helg så langt! Her koser vi oss hjemme i dag med besøk av mamma og pappa. Og vi har en deilig gryterett som står og putrer på kjøkkenet. Så koselig å lage middag sammen med Malla og mamma.

Vanligvis så pleier vi å være sammen hver helg, men siden vi har hatt corona på rekke og rad er det over en måned siden vi så de sist. Så nå var det ekstra hyggelig å få de hit. Har i kjent stil skjermet de bort med skoleboller og kaffe, og nå er det straks middag.

Planen for helgen var jo å henge opp gardiner, men siden jeg ikke kom meg lenger enn til Fetsund i går så får det bli neste ukes prosjekt i stedet. Jeg sliter mye med hodepine, og den er så ekstrem intens. Den er jeg lei!

Så i dag har vi ikke gjort stort annet enn å se på OL, handle og bare mosekose oss her hjemme i Villa von Krogh. 🙂

Da har jeg en potetstappe som må stappes jeg! Så er det straks Boeuf Bourguignon på tallerken. Nam nam nam! En av mine favorittretter.

Ønsker dere alle en super lørdag videre!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *