Mitt nye konsept, INTERIØRKURS!

Heisann dere!

Da var fredagen her igjen gitt. Deilig! Vi skal faktisk ut å spise på en av mine favoritt restauranter i kveld, nemlig Hanami. Men før den tid så skal jeg spille inn en episode av podcasten min, lage en reklamefilm, kjøre Malla til Fetsund og deretter svippe bort til Bjørkelangen og sydama mi for å hente gardiner.

Yes, denne dagen blir travel! Akkurat slik jeg liker.

Og ikke nok med det, jeg holder på å sy sammen et nytt konsept. Og det er rett og slett et interiørkurs. Planen min er å lansere et interiørkurs ganske så snart, og det vil da foregå enten her hjemme i huset vårt eller andre passende steder. Det blir da for alle og enhver, et kurs hvor man lærer om farger, tekstiler, innredning, dekorering med mer. Det har jeg skikkelig troa på! Og jeg håper å få både Ola og Kari på et kreativt og hyggelig kurs. Mer om det kommer siden! 🙂

Ønsker dere alle en finfin fredag og god helg! Nyt dagen dere.

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *