Ny start!

Hei og riktig GOD torsdag dere!

På tide med et aldri så lite livstegn fra kråka her. Ja, for jeg savner bloggen! Jeg savner å skrive. Den har jo tross alt vært en stor del av mitt siste tiår. Så nå falt det meg altså inn, blogg Anine! Blogg! 🙂

Ja hva har egentlig skjedd det siste året?

Jeg deler jo en liten brøkdel på Instagram, men det blir ikke på samme måte som å lage et blogginnlegg.

Som dere vet har vi jo flyttet, bygget hus, åpnet en vinbar, flyttet igjen og igjen, og deretter jobbet oss i riktig retning av å bli ferdige her hjemme i det nye huset vårt. Jeg har tidvis savnet gamle huset vårt veldig, følelsen av å være hjemme. Men nå begynner den følelsen å komme her i Vollen også. Og det er veldig godt.

Det har vært alt annet enn en dans på roser dette året vi har lagt bak oss. Det har rett og slett vært ganske vanskelig. Men oppi alt det tunge så har vi fokusert på å se de fine tingene i livene i våres, og de er det heldigvis også mange av.

Siste del av 2021 var peget av sykdom, hvilket starten på 2022 også har vært. Vi har hatt corona alle fem, spredt over fem uker. Jeg var sistemann ut, og kjenner fremdeles at energien er usedvanlig lav og at hodepinen kommer og går.

Men alt i alt, jeg ser lyset i enden av tunnelen, det være seg hele bygge/flytte/komme seg til rette situasjonen, pandemien og familielivet. Det er lov å kjenne på en tro og et håp om bedre tider i 2022 enn i 2021.

I disse dager jobber jeg med å lage opp et nytt konsept, en ny del av jobben min. Mer om det kommer om ikke lenge. Jeg koser meg med å lage podcast episoder og jeg bruker så mye tid med familien som mulig. Og er jeg riktig så heldig så får vi kjøpt en ny kjøkkenmaskin denne uka så jeg får begynt å bake litt igjen. Det er jo en del av det å lage dette til hjemme, bake! 🙂 Elsker å bake og by på fersk bakst til balubafamilien.

Og i helgen så kommer endelig mamma og pappa på besøk igjen også. Har jo ikke sett de på over en måned! Herremin, tror jeg ikke har skjedd før faktisk.

Og sist men ikke minst, så har jeg ambisjoner om å starte med å blogge litt i ny og ne igjen. Det er rett og slett KOS!

Håper dere har gode dager og husk å gjør noe hyggelig for dere selv! Det er viktig. 🙂

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *