Om

Velkommen til Villa von Krogh, min baby nr 3!

Jeg, Anine von Krogh bor på Konglungen i Asker med mannen min Fredrik, døtrene mine Emma Sofie og Malla Marikken. Ja, og sist men ikke minst hunden vår Copper. Jeg startet å blogge i 2009 og har vært en av Norges mest leste blogger i mange år allerede. Jeg elsker å inspirerere, hjelpe andre og ikke minst by på meg selv. Både de gode og de litt mindre gode sidene. Det er et bredt spekter av de begge. 🙂

Jeg driver EIK innredning og får gjennom jobben og bloggen brukt mine kreative sider. Noe som er et must for at det skal gå an å leve med meg.

Fredrik får ofte gjennomgå her inne, men han er verdens beste mann. Han jobber som eiendomsmegler og daglig leder av Proaktiv Eiendomsmegling. Han er også veldig kreativ og ikke minst handy.Han fikser det meste! Takk og lov for at jeg ikke fant meg en “henda i lomma” type, det hadde skjært seg fullstendig. Jeg elsker å erte han og kan vel si at jeg er litt rampete innerst inne, dermed blir det litt erting på bloggen. Den rosa hageslangen min er flittig brukt til å spyle ned både han og Emma om sommeren.

Bloggen er en blanding av vårt hjem, vår familie, inspirasjon fra verden over og en dæsj humor. “SHABBY GLAM” er stilen, en miks av alt jeg elsker.

Håper du vil trives her inne hos meg! Og at du trekker på smilebåndet i ny og ne.